crowdfunding

VRIJE BIJDRAGE
Wil je een vrije bijdrage schenken aan ons project :

heel welkom! Je kan dat doen via rekeningnummer : BE08652904954613

Vriend 40€
Als vriend van Bos&Vijver ontvang je voor een lidkaart voor een jaar. We zorgen samen voor een feest, en je wordt warm uitgenodigd om mee zorg te dragen voor het bos. Zo kan je mee beheerwerken doen, besjes oogsten.. Deze activiteiten vinden op onregelmatige basis plaats. Als Vriend van Bos&Vijver word je hiervan op de hoogte gebracht via mail.

Kunstwerk Winterbos – Dirk per opbod – je bod is welkom
1/9/2018 tot 01/06/2019
Winterbos is een prachtige litho van de pas afgestudeerde kunstenaar Dirk De Worm. Hij stelt zijn rakende, treffende en tijdloze werken tentoon op het Opendeurfeest van Centrum Voelen (01/09/2018). Je bent van harte uitgenodigd om ook Winterbos in levende lijve te komen bewonderen. Dirk wil deze litho graag per opbod verkopen ten voordele van Bos&Vijver. Bieden doe je door een mailtje met je bod te sturen naar bosenvijver@gmail.com of via deze link. Je bod is dan bindend.
SPACE

Kunstwerk De Aarde in winterrust, doorstraald – Anita Vijle
Schilderij, december 2009. Acryl op canvas + dripping techniek.
De Aarde in winterrust, doorstraald.
Made by: Anita Vijle – www.soundhealingstemkleur.be
Afmetingen: 60 x 70 cm
Te koop aangeboden voor Bos en Vijver. Prijs 50 € of meer.
SPACE

Gesprekssessie ‘Op verhaal komen’ – Adinda Verbanck 55€
Een sessie waarin je op verhaal mag komen bij Adinda. Ze schenkt haar volle aandacht aan wat er zich afspeelt in je leven. Deze sessie duurt 1 u en kan plaatsvinden in de praktijk van Adinda (Gent) of al wandelend in Bos&Vijver. Deze actie is tweemaal verkrijgbaar. www.opverhaalkomen.eu
SPACE
> Inschrijven

Introductiesessie ‘innerlijke reis’ – Adinda Verbanck 55€
“Maak kennis met de methode van de innerlijke reis”  is de introductiesessie van een drieluik waarbij Adinda je meeneemt op een reis in jouw onderbewustzijn. Ze ondersteunt je om de schat aan wijsheid en kennis, die daar op je wacht, toegankelijk te maken en in te zetten  in jouw alledaagse leven. Deze sessie duurt 1 u en kan plaatsvinden in de praktijk van Adinda(Gent). Deze actie is tweemaal verkrijgbaar. www.opverhaalkomen.eu
SPACE
> Inschrijven

Foto Bos&Vijver op doek – Hilde 70€
Bos&Vijver gevat in een beeld. Wanneer je fotografe Hilde met een camera op pad stuurt, ontdek je details die je nooit voor mogelijk hield. Je kan haar werken bewonderen op onze site en een werk op doek 30 op 40 cm bestellen.
> Bestellen

Zaal + eetruimte, 1 dag 220€
We stellen de zaal en de eetruimte van Centrum Voelen ter beschikking voor lichaamsgerichte activiteiten en dit voor een hele dag (van 8u tot 17u30). Deze actie is twee keer beschikbaar.
> Aanvragen (Mail: syntia@centrumvoelen.be)

Zaal+ eetruimte, 1 weekend 500€
We stellen de zaal en de eetruimte van Centrum Voelen ter beschikking voor lichaamsgerichte activiteiten en dit voor een heel weekend (van vrijdagavond 18 u tot zondag 17u) Deze actie is een keer te verkrijgen.
> Aanvragen (Mail: syntia@centrumvoelen.be)

Teambuilding met vuurloop 2.500€
Het vuurteam organiseert een vuurloop voor jouw bedrijf/groep/feest. Dat kan in Bos&Vijver, maar ook op de plaats van je voorkeur. Deze activiteit geven we samen vorm naargelang de noden/voorkeuren van jou of je groep. Thema’s kunnen zijn: vertrouwen, vernieuwing, persoonlijke leiderschap, samenhorigheid, harmonie, vreugde, ontspanning … Een event duurt 4u en liefst eindigen we met het vuurlopen bij duisternis of donker.
> Aanvragen (Mail: syntia@centrumvoelen.be)