crowdfunding

VRIJE BIJDRAGE
Wil je een vrije bijdrage schenken aan ons project :

heel welkom! Je kan dat doen via rekeningnummer : BE08652904954613

Vriend € 40
Als vriend van Bos&Vijver ontvang je voor een lidkaart voor een jaar. We zorgen samen voor een feest, en je wordt warm uitgenodigd om mee zorg te dragen voor het bos. Zo kan je mee beheerwerken doen, besjes oogsten.. Deze activiteiten vinden op onregelmatige basis plaats. Als Vriend van Bos&Vijver word je hiervan op de hoogte gebracht via mail.

Even [iets] anders – Sofie Baetens
20/10/2018, 10/11/2018, 09/12/2018 – 14u tot 17u
Verlang je naar quality time? Met je (klein)kind(eren) en/of je gezin geniet je van creatieve workshops in een heerlijk rustgevende omgeving. Samen met andere ouders en kinderen maken we plezier. www.evenietsanders.be
SPACE
Testimonials:
– Mama Ellen: “Mij ging het om écht tijd en aandacht te nemen voor mijn kinderen. Thuis zou ik me al snel laten afleiden en hebben we minder materiaal ter beschikking.”
– Mama Veerle: “We voelden onmiddellijk aan dat onze beleving van tel was en niet het artistieke eindresultaat. Dat gaf ons rust en een gevoel van vrijheid.  Ik kon ongedwongen knutselen en spelen met mijn kinderen.”
– Papa Adam: “De setting straalt rust uit voor klein en groot.  De groene omgeving maakte het extra toegankelijk. Want wij gingen echt wel een drempel over om tot creativiteit te komen.”
> Inschrijven

Schrinkelen voor kids – Linde € 25
27/10/2018 – 10u tot 12u – Centrum Voelen
Schrinkelen is tekenen op glaspapier dat in de oven verkleint, waardoor je kunstwerk dikker en wel zeven keer kleiner wordt. Linde (12 jaar) wil graag met een vijftal kinderen inspiratie halen in Bos&Vijver. Vervolgens kunnen de voorwerpen of foto’s nagetekend worden en het resultaat van je creatieve talent neem je als aandenken mee naar huis. Maximum vijf deelnemers (van 6 en 12 jaar). Afspraak in centrum Voelen.
SPACE
> Inschrijven

Vuurloop Halloween € 80 volw, € 40 kind
31/10/2018 – 16u30 – Centrum Voelen
Wil je op Halloween (31/10/2018) veilig in het grote bos bij de sprookjesvijver een vuurfeest met (mogelijkheid tot) vuurloop meemaken? Al dan niet samen met je (innerlijke) kind? Van harte welkom.
Deelname kost € 125 en voor die prijs mag je, indien gewenst, één kind (vanaf 7 jaar) meebrengen. We starten om 16u30 en eindigen rond 20u30. Afspraak op Centrum Voelen.
SPACE
> Inschrijven

Kunstwerk Winterbos – Dirk per opbod – je bod is welkom
1/9/2018 tot 1/12/2018
Winterbos is een prachtige litho van de pas afgestudeerde kunstenaar Dirk De Worm. Hij stelt zijn rakende, treffende en tijdloze werken tentoon op het Opendeurfeest van Centrum Voelen (01/09/2018). Je bent van harte uitgenodigd om ook Winterbos in levende lijve te komen bewonderen. Dirk wil deze litho graag per opbod verkopen ten voordele van Bos&Vijver. Bieden kan vanaf €500. Op 01/11/2018 om 12u sluiten we de veiling af. Bieden doe je door een mailtje met je bod te sturen naar bosenvijver@gmail.com Je bod is dan bindend.
> Bieden

Wandeling met gids € 15
10/11/2018 – 10u tot 12u – Centrum Voelen
Bos en vijver is een natuurpareltje op stapafstand van centrum voelen.
Kom het ontdekken tijdens een herfstwandeling met natuurgids Saskia.
Ze vertelt wat er groeit en laat je het bos ervaren met al je zintuigen.
En, het is natuurlijk volop herfst. Een seizoen van loslaten, niet gemakkelijk.
De herfstblues ligt dan soms ook op de loer.
Maar hoe gaat het bos om met herfst en wat kunnen wij daarvan leren?

Na de wandeling sluiten we af met een heerlijke kom soep.
Een moment om samen na te genieten.
Afspraak op Centrum Voelen, makkelijk toegankelijk.
> Inschrijven

Vertel-verstelmoment – Adinda Verbanck € 7
23/11/2018 – 20u tot 22u – Centrum Voelen
Breng je kleine verstelwerkjes mee. Samen knopen weer aan broeken naaien of losgekomen naden herstellen is zoveel leuker dan alleen deze kleine klusjes uitvoeren! En ondertussen is er ruimte om honderduit te vertellen. Of – indien de groep dit wenst – Adinda te horen vertellen. www.opverhaalkomen.eu
SPACE
> Inschrijven

Concert Bos & Vijver – Nele € 40
22/12/2018 – 19u30 – Centrum Voelen
Muziek als helende kracht om het verleden te verwerken. In haar première neemt Nele je via zelfgeschreven Engelstalige teksten mee door haar leven, hard en hart. Een intimistisch optreden in het bos bij de vijver, waar een gezellig vuur haar en ons warm houdt. Van harte welkom op 22 december om 19u30. Exclusief voor maximum 25 deelnemers.
SPACE
> Inschrijven

Nieuwjaarsritueel € 100 per persoon
5/1/2019 – 17u tot 0u – Centrum Voelen
Laat het voorbije jaar achter je en zet je nieuwjaarswensen en goede voornemens kracht bij. Kom met twee volwassenen vuurlopen in het magische Bos&Vijver. Aansluitend kan je genieten van een heerlijk Dansfeest in Centrum Voelen! Deze vuurloop is 25 keer beschikbaar.
SPACE
> Inschrijven

Meditatiefilmpje € 25
Prachtige beelden uit het magische Bos&Vijver brengen je helemaal in de juiste sfeer om onze ingesproken meditatie haar werk te laten doen. Laat je verrijken, openen en ontspan! Je kan deze meditatie van 15 min elke dag doen.
> Bestellen

Gedichtenbundel – Caro Niekus € 45
Caro Niekus is een bijzondere dichteres die gevoelens haarfijn in een woord kan vangen. Deze bundel: Jij & ik
SPACE     
is een werk met rakende gedichten, geflankeerd met originele tekeningen van Jamka ReD. Er zijn 2 in te kaderen gedichten bij, en de bundel heeft een mooie insteekhoes. Samen een inspirerend en ook rustgevend werkje. Je gaat er nog jaren geniet van hebben. Deze actie is tweemaal verkrijgbaar.
> Bestellen

Gesprekssessie ‘Op verhaal komen’ – Adinda Verbanck € 55
Een sessie waarin je op verhaal mag komen bij Adinda. Ze schenkt haar volle aandacht aan wat er zich afspeelt in je leven. Deze sessie duurt 1 u en kan plaatsvinden in de praktijk van Adinda (Gent) of al wandelend in Bos&Vijver. Deze actie is tweemaal verkrijgbaar. www.opverhaalkomen.eu
SPACE
> Inschrijven

Introductiesessie ‘innerlijke reis’ – Adinda Verbanck € 55
“Maak kennis met de methode van de innerlijke reis”  is de introductiesessie van een drieluik waarbij Adinda je meeneemt op een reis in jouw onderbewustzijn. Ze ondersteunt je om de schat aan wijsheid en kennis, die daar op je wacht, toegankelijk te maken en in te zetten  in jouw alledaagse leven. Deze sessie duurt 1 u en kan plaatsvinden in de praktijk van Adinda(Gent). Deze actie is tweemaal verkrijgbaar. www.opverhaalkomen.eu
SPACE
> Inschrijven

Foto Bos&Vijver op doek – Hilde € 95
Bos&Vijver gevat in een beeld. Wanneer je fotografe Hilde met een camera op pad stuurt, ontdek je details die je nooit voor mogelijk hield. Je kan haar werken bewonderen op onze site en een werk op doek 30 op 40 cm bestellen.
> Bestellen

Vleugel Vlaamse gaai € 75
Een prachtige vondst, recht uit Bos&Vijver, een vleugel van een Vlaamse gaai. Dit totemdier verbindt hemel en aarde en staat symbool voor het aanwenden van macht in positieve zin. Wil je de prachtige vleugel van deze bijzondere vogel met eerbied gebruiken, dan kan je hem kopen ten voordele van Bos & Vijver.
> Bestellen

Zaal + eetruimte, 1 dag € 220
We stellen de zaal en de eetruimte van Centrum Voelen ter beschikking voor lichaamsgerichte activiteiten en dit voor een hele dag (van 8u tot 17u30). Deze actie is twee keer beschikbaar.
> Aanvragen

Zaal+ eetruimte, 1 weekend € 500
We stellen de zaal en de eetruimte van Centrum Voelen ter beschikking voor lichaamsgerichte activiteiten en dit voor een heel weekend (van vrijdagavond 18 u tot zondag 17u) Deze actie is een keer te verkrijgen.
> Aanvragen

Teambuilding met vuurloop € 2.500
Het vuurteam organiseert een vuurloop voor jouw bedrijf/groep/feest. Dat kan in Bos&Vijver, maar ook op de plaats van je voorkeur. Deze activiteit geven we samen vorm naargelang de noden/voorkeuren van jou of je groep. Thema’s kunnen zijn: vertrouwen, vernieuwing, persoonlijke leiderschap, samenhorigheid, harmonie, vreugde, ontspanning … Een event duurt 4u en liefst eindigen we met het vuurlopen bij duisternis of donker.
> Aanvragen